Valentijn

Heliumballonnen met een romantisch tintje: Valentijn!

Ja, ook dat bestaat! Want jij hebt vast wel een ‘Valentijn’? Dus; zeg het met ballonnen! Een bos bloemen is heel mooi, maar verras je geheime liefde met een zwevende ‘bos’ ballonnen, gevuld met helium. Dan maak je echt een onvergetelijke indruk!

Maar vergeet ook je geliefde niet, waar je al jarenlang lief en leed mee deelt! Je hoeft je vriend of vriendin niet alleen met Valentijnsdag op 14 februari te verrassen. Dat kun je namelijk op elke dag van het jaar doen. 365 dagen per jaar kans!

Ballonnen vullen met helium

Er zijn verschillende soorten ballonnen waar je indruk mee kan maken. De bekende (latex) of folieballonnen zijn er in een mooie hartvorm. En uiteraard kun je zelf de mooiste kleurcombinaties maken! Maar voor Valentijn kies je natuurlijk rood!

Je kunt ballonnen heel gemakkelijk opblazen met lucht, maar wanneer je de ballonnen vult met helium krijg je echt een superleuk effect. Helium zorgt ervoor dat de ballonnen gaan zweven. Dus bestel bij je ballonnen direct een heliumtankje!

Hoeveel ballonnen opblazen met een heliumtank?

Vaak staat in de shops waar je online ballonnen en helium koopt, aangegeven hoeveel ballonnen je kunt vullen met een heliumfles of heliumtank. Maar wat ook leuk is: bestel online een wat grotere heliumtank erbij en je kunt de folieballonnen blijven vullen. Zo geniet je extra lang van die romantisch zwevende ballonnen boven je!

Ja, ja..  je zou er bijna zelf van gaan zweven….