Cijfer en Letter ballonnen

Cijfers en letters van heliumballonnen

De ronde en hartvormige ballonnen ken je vast wel. Maar weet je dat je met folieballonnen ook kunt schrijven?! Jazeker, want het hele alfabet is van A tot Z te koop. En rekenen met cijferballonnen kan ook, of beter gezegd: je kan cijfercombinaties maken met de cijferballonnen want de cijfers 0 tot 9 zijn ook te bestellen.

Leuk voor elke verjaardag: een cijferballon of letterballon

gouden letterballonnen folie

Het is erg leuk om je kind te verrassen voor haar of zijn verjaardag met een cijferballon. Het is toch prachtig om zo’n kleintje te zien glunderen bij zo’n mooi gekleurde glimmende ballon!

Als ze nog erg jong zijn begrijpen ze het cijfer natuurlijk nog niet, maar vanaf de tijd dat ze ook de cijfers leren is het des te leuker. Zeker ook als ze elke verjaardag verrast worden met een cijferballon.

En helemaal fantastisch is het als zo’n cijfer zweeft. Bestel er dus zeker een heliumtankje bij!

Van jong tot oud

Of de jarige nu 6, 16 of 60 wordt, zo’n folieballon met helium gevuld is altijd een leuke decoratie. Dus ook wanneer vader, moeder, opa of oma een verjaardag viert. Van zo’n vrolijk zwevende ballon wordt iedereen blij!

Cijfers en letters: groot, klein en in diverse kleuren

Het kleurenpalet van de cijfer-folieballonnen en letter-folieballonnen is onlangs uitgebreid. Naast de eerder verkrijgbare kleuren zilver en goud, zijn nu ook de kleuren blauw en roze online te bestellen.

Daarnaast zijn de met helium te vullen ballonnen verkrijgbaar in twee formaten, namelijk in 35 cm en 100 centimeter hoogte!

Decoreren met cijfer en letter ballonnen

Afhankelijk van de ruimte die je wilt versieren heb je heel wat mogelijkheden om te combineren. Een of twee grote cijfers en de naam van de jarige in kleine letters geschreven, of juist andersom. Een kleur gebruiken, maar ook kleurcombinaties kunnen verrassend zijn.

cijferballonnen 2016

En bij een bruiloft ‘schrijf’ je de namen van de bruid en bruidegom in prachtig zilveren of gouden letterballonnen. En natuurlijk is dit aan te vullen met andere vormen zoals de hartvormige ballonnen.

Zo maak je met cijfer- en letterballonnen, met of zonder heliumvulling, een prachtig versierde ruimte!